Kedves Barátaim!

Ezen az oldalon megmutatom Nektek azokat az újságcikkeket, interjúkat és minden mást, ami rólam szól.
Tudjátok,én egy különleges srác vagyok, aki mindig igyekszik mosolyt csempészni az emberek arcára.

Ezen az oldalon találhattok mindenféle izgalmas dolgot, ami Velem és a Családommal történt.
Az itt lévő cikkek és interjúk nem csak arról szólnak, hogyan nézek ki minden nap, hanem bemutatják azt is, hogy milyen kihívásokkal nézünk szembe, és milyen sikereket értünk el az életünk során.

Azt szeretném, hogy ez az oldal ne csak Rólam szóljon, hanem megmutassa a halmozottan sérült gyerekek és családjaik különleges történeteit is.

Remélem, hogy ezen a helyen nem csak a nevetésem hallhatjátok majd, hanem megismerhetitek azt a sokféle dolgot is, amit egy ilyen különleges élet tartogat.

Köszönöm, hogy velem tartotok Lacika történetében, és hatalmas köszönet mindazoknak a médiumoknak, akik segítettek abban, hogy megosszam Veletek ezt az utazást az életben.

Médiamegjelenések

Lacika-kedvencek-8-scaled

"Nekünk ő így tökéletes"

Tények Plusz

Ahogy a legtöbb szülő, Orsolyáék is tökéletesnek látják imádott kisfiukat, akiért mindent megtesznek, hogy minél teljesebb életet élhessen. Ez azonban sokszor nem olyan egyszerű. Lacika egy vírusfertőzés miatt központi idegrendszeri sérültként jött a világra. Hamarosan egy fontos műtéten is át fog esni, amit egy hosszú és rendszeres rehabilitáció követ. Ez viszont évente több millió forintba kerül.

Lacika intenzív torna

Más náthás lesz, Lacika lebénult a vírustól: több ezer eurós műtétre gyűjt a kisfiú családja

Blikk

A fiúcska kínlódott a mozgássérülteknek való tornán, most operációval segítenének rajta………

forrás: Blikk
Lacika ovis élet

Segített a Blikk: cikkünk nyomán érkezett a többmilliós felajánlás a beteg Lacikának

Blikk

Varázslatos csoda történt a minap a Márki családban, ugyanis a Blikk cikke nyomán 2 millió forintot ajánlott fel egy olvasónk a legnagyobb gyermeknek, Lacikának. A 6 éves kisfiú központi idegrendszeri sérültként jött a világra, feszes izomzattal, végtagokkal. Noha egyszer már elvégeztek rajta egy szövetbemetszéses műtétet, az utóbbi időben akkorát nőtt, hogy szüksége lesz egy második operációra is, amelynek az ára 4700 euró (1 millió 840 ezer forint).

forrás: Blikk
Lacika-kedvencek-12-scaled

A citomegalovírus okozta súlyos betegség Lacikát is sújtja

Nőiváltó

Méhen belüli fertőzést kapott olvasónk fia, amit ma már – sajnos egyelőre csak fizetett vérvizsgálattal – , ki lehet szűrni. A citomegalovírusról egyelőre csak kevesen hallottak, olvasónk, Márkiné dr. Tóth Orsolya történetével is szeretné felhívni a figyelmet erre a magzati korban kimutatható, súlyos betegséget okozó vírusra. Kisfia, Lacika mozgássérülten született és a család minden erejével azon van, hogy könnyítse kisfia életét.

forrás: Nőiváltó
Lacika-uszas-kezdo-uj

Klub Rádió - Vény nélkül című műsora

Klub Rádió

Lacika-galeria

Embermesék Márki Laci

Közmédia, Jónak lenni jó kampányában